Warframe'in Deadlock Protocol Güncellemesi PC için Yayınlandı

11.06.2020 16:12 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Digital Extremes, Warframe'in Deadlock Protocol güncellemesini bugün PC için yayınladı.

Güncelleme yeniden düzenlenen Corpus filosunu, yeni bir boss'u ve oynanabilir Warframe'i oyuna getiriyor.

Corpus filosu görsel olarak revize edildi. Ünlü Parvos Granum'a ait mabetlerle tamamlanan yeniden düzenlenmiş haritaları keşfederken gemide gizlenen yeni tehlikelerle de karşılacaksınız.

The Jackal adlı geliştirilmiş bir tehditle yüzleşmek için Fossa'ya geri dönün. Gelişmiş savaş taktikleri ve son teknolojilerle donatılmış olan Corpus sırf seni yok edebilmek için çok büyük oranda Krediler harcadı.

Her türlü savaşa hazır olan çok yönlü Protea warframe, tüm olasılıkların üstünden gelmek için pek çok araç sunuyor. Temporal Anchor Yeteneği ile siz hayati tehlike içeren çarpışmalarla içli dışı olurken zaman dostunuz olacak.
 
Tanıtım videolarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler