Warframe'in Fortuna Genişlemesi PC için Kasım'da Çıkacak

21.10.2018 22:56 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Digital Extremes, Warframe'in ücretsiz açık dünya genişlemesi Fortuna'nın PC için Kasım ayında çıkış yapacağını duyurdu.

Açık dünya eklentisi konsollara daha sonra gelecek.

Digital Extremes tarafından paylaşılan Fortuna tanıtım yazısı:
 

VENÜS'E HOŞ GELDİNİZ
 
Venüs içeriği çamur ve karların altında Solaris United'ın evi olan Fortuna adlı neon şehrinde başlıyor. Kitguns, K-Drives ve Tranquilizers: Solaris bunların hepsini belirli bir fiyat karşılığında sunuyor. Sadakat onlar için çok önemli; bir kere sadakatlerini kazanırsanız tüm sahip olduklarını ve kalplerini size açarlar. Fortuna'da eksiklerinizi alın ve asansörle gezegenin yüzeyine çıkın.
 
Uçuk, mavi ve turuncu bulutlar Venüs'ün değişken göklerinden yüzeyine doğru ilerler. Bu içerikte, Orb Vallis'in açık Arazisini keşfedeceksiniz. Bondi K-Drive'ınızla karlı dağların zirvesine çıkın, dev mantarları keşfedin, serin nehirlerde balık tutun, egzotik yaratıkları yakalayın - ve unutmayın Vallis'te olasılıklar sınırsızdır.
 
Her şey eğlence ve oyun demek değil. Gün içinde, Solaris United kar ve çamurun içinde çalışarak Corpuslara borcunu ödemeye çalışırken, asla gelmeyecek bir özgürlük için çırpınıyor. İşte bu yüzden buradasın Tenno. Solaris ajanları Vallis'in etrafında gizlenirler - onları bul, arazilerden yeni Görevleri kabul et ve onları haksızlığa karşı açtıkları bu gerilla savaşında destekle. Dikkatli ol: Devasa Corpus örümcekleri, bu kış arazisi boyunca serbestçe dolaşırken, Nef Anyo ise onları tepeden gözetler. Aslında burada hiç bir yer güvenli değil.
 
Kısa tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 1 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 2 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler