Warframe'in PS4 Sürümü 30 Saniye Düşünülmüş

06.07.2013 10:02 Alkan Adakaner


    PC'nin yanı sıra Playstation 4 için de piyasaya çıkacak olan Digital Extremes'in aksiyon oyunu Warframe'in PS4 sürümünü geliştirme düşüncesi 30 saniyede karara bağlanmış. Playstation 4 sürümünün gelmesinde Sony'nin etkisi çok büyükmüş.
 
    Geliştiricilerin açıklamasına göre Sony, E3 fuarı öncesinde elinden geldiği kadar geliştirici kitini Digital Extremes'e yollamış ve yaklaşık 3 ay sonra E3 fuarında Warframe ile Playstation 4'te boy göstermişler.  Yani işler bir hayli hızlı gelişmiş.
 
    Warframe'in 64bit mimarisini ve DX11'i desteklediğini söyleyen yetkililer Playstation 4'ün teknolojisinin de PC teknolojisinden uzak olmamasının kendilerini rahatlattığını söylüyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 1 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 1 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 2 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 2 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler