Warframe'in Yeni Genişlemesi Heart Of Deimos, TennoCon Etkinliğinde Tanıtılacak

20.07.2020 21:39 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Digital Extremes, Warframe'in yeni genişleme paketi Heart Of Deimos'un TennoCon etkinliğinde tanıtılacağını duyurdu. Belirtilene göre Heart Of Deimos Warframe'in eski ve yeni, en sevdiğiniz yönlerini derinlemesine hissetmeniz için birleştirecek. Geniş inceleme ve oyun demosu etkinlikte.

TennoCon etkinliğini 1 Ağustos'ta düzenlenecek ve Heart Of Deimos tanıtımının yanı sıra tam gün sürecek paneller, topluluk sanat gösterisi ve oyuncuları bekleyen çeşitli hediyeler olacak.
 
TennoCon heyecanı Türkiye saati ile 19:30'da başlayacak. 19:30 ile 00:00 arasında Twitch veya Steam üzerinden herhangi bir TennoCon panelini izleyen kullanıcılar özel Athodai el topuna sahip olacak. Ayrıca 00:00'da TennoLive Twitch veya Steam yayınını 30 dakika boyunca takip ederek Hydroid Prime'ı ücretsiz edinebileceksiniz. 
 
Hediyelere sahip olmak için Warframe hesabınızın Twitch hesabınıza bağlı olduğundan emin olun 
 
Tam programa buradan göz atabilirsiniz.
 
Bilim kurgu dünyasında geçen oynaması ücretsiz co-op aksiyon oyunu PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Yeni nesil konsollara da gelecek.

Heart Of Deimos teaser videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 35 Dk önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 1 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 3 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler