Wargaming Londra’ya Damgasını Vurdu

23.09.2016 12:20 Gazali Çetinkaya

 
   Dünyaca ünlü free-to-play World of Tanks’in yapımcı ve yayıncı şirketi Wargaming, tankın savaş meydanlarına çıkışının 100. Yılına bir çok online ve offline etkinlikle saygı duruşunda bulundu. Bu bağlamda gerçekleştirilen uluslararası basın etkinliği, savaşlarda kullanılan ilk tankın ana yurdu olan İngiltere’de gerçekleştirildi. 
 
   Tankın savaşlarda ilk kez görüldüğü 15 Eylül tarihinden tam 100 yıl sonra, Wargaming ve The Tank Museum – Bovington’ın katkılarıyla, tarihi tank Mark IV’ün gerçek boyutlardaki bir replikası Londra’nın kalbinde, Trafalgar Meydanı’nda sergilendi. Civardaki kalabalığın ve basının heyecanlı bakışları arasında ilk tank Mark I’in yakın akrabası olan Mark IV, sergilendiği meydandan Horse Guards Parade’e doğru yavaş yavaş yol aldı.
 
   Bu etkinliğin yanı sıra Wargaming, ilk tank Mark I’in yer aldığı bir dizi World of Tanks moduyla da saygı duruşuna devam etti. World of Tanks Convoy etkinliğinde oyuncular Lancaster Armored Cars’lara atladılar ve Mark I, I. Dünya Savaşı’ndan esinlenerek yaratılan The Somme haritasındaki hedef noktasına ilerlerken (bulundukları takıma göre) onu korumaya ya da yok etmeye çalıştılar. Konsol oyuncuları Trench Warfare moduyla Mark I kullanmayı test ederken, World of Tanks Blitz oyuncuları ise bu efsanevi tankla 7’şerlik takımlarda kapışma fırsatı elde etti.
 
   Mark IV’ün Londra sokaklarındaki gezintisinin ardından gerçekleştirilen basın toplantısında Wargaming, SAGA ile güçlerini birleştirdiklerini ve popüler oyunları Valkyria Chronicles’ta yer alan Edelweiss ve Nameless adlı tankların World of Tanks Blitz’e geldiğini açıkladı. Her ikisi de 7. seviye olan bu tankların oyunda yer alışıyla ile ilgili Wargaming Asya Pasifik Genel Müdürü Ozan Kocoglu, “Efsane bir oyun şirketi olan SAGA ile çalışmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Valkyria Chronicles gibi popüler bir oyunla World of Tanks Blitz’i bir araya getirmek, oyuncularımıza benzersiz içerikler sağlama konusundaki tutkunun bir ürünü” şeklinde konuştu.
   
   Basın toplantısında Wargaming, üçüncü parti oyun geliştiricilere destek olan oluşumları WG Labs’in yayınlayacağı yeni oyun olan Hybrid Wars’un çıkış tarihinin 29 Eylül olduğunu açıkladı. Rus menşeili oyun stüdyosu Extreme Developers tarafından geliştirilen Hybrid Wars, 90’lı yılların klasik shooter oyunlarına selam çakıyor. Açık dünyada geçen, çoklu oyun modları, 150 farklı görev, 3 farklı sınıf ve keşfedilecek 8 devasa lokasyon içeren Hybrid Wars’ta türü sevenlerin cazip bulacağı bir unsur mutlaka var. Standart ve Deluxe sürümleriyle piyasada yer alacak oyun Windows, Mac OS X ve Linux platformlarına geliyor.
 
   Mark IV’ün Londra sokaklarında gezinişine tanık olmak aşağıdaki videoyu seyredebilirsiniz. İyi seyirler.
 
BASIN BÜLTENİ  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 27 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler