Wargaming'in 15. Yıl Dönümüne Özel WOT Turnuvası!

17.05.2013 13:13 Levent Polater

 
    Önde gelen free-to-play DVO geliştirici ve yayıncısı Wargaming, şirketin 15. yıl dönümünü kutlamak için özel bir turnuva yapılacağını duyurdu. Turnuva Avrupa, Kuzey Amerika, Rusya, Güney Kore, Güneydoğu Asya, Çin ve Vietnam'ın dâhil olduğu dünyanın önemli bölgelerinde yapılacak. Bölgelerin kazanan takımları ise, Minsk'teki (Belarus) World of Tanks geliştirme stüdyosuna tüm masrafların Wargaming tarafından karşılanacağı bir gezi ile ödüllendirilecek.

    Klasik 7 vs. 7 eSpor formatını takip eden turnuvalar Mayıs'ta başlayacak. Final karşılaşmaları ise Haziran'ın sonunda gerçekleştirilecek. İkinci ve üçüncü olan oyuncular da elleri boş gönderilmeyecek; çabalarının karşılığını, devasa oyun içi altın ödülleriyle alacaklar.

    Konu hakkında Wargaming eSpor başkanı Alexey Kuznetsov'un açıklamaları ise şu şekilde: "Bu, dünyanın dört bir yanındaki takımlar için World of Tanks'in en iyisi olduklarını gösterme fırsatı. Kazanan takımları Belarus'ta ağırlamak ve favori oyunları World of Tanks'in yapımını yakından göstermek için sabırsızlanıyoruz."
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 2 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 4 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler