Wargoove PS4 Versiyonu Sertifikasyon Sürecine Girdi ve Çıkış Tarihi Çok Yakında Duyurulacak

06.07.2019 10:05 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Chucklefish, Wargoove PlayStation 4 versiyonunun sertifikasyon sürecine girdiğini ve çıkış tarihinin çok yakında duyurulacağını açıkladı.

Piksel grafiklere sahip sıra tabanlı strateji oyunu 1 Şubat'ta Xbox One, Switch ve PC için çıkmıştı. Chucklefish, PlayStation 4 versiyonu çıkışının gecikmesini blog yazısında açıkladı: 
 
"PlayStation 4 versiyonu birtakım nedenlerden dolayı beklenenden biraz daha uzun sürdü. Bu nedenlerden bazıları hakkında konuşabiliriz örneğin çok oyunculu ve içerik paylaşımının nasıl çalışacağı konusunda çözülmesi gereken teknik sorunlar; fakat diğer unsurlar gizlilik anlaşması sebebiyle konuşmamızın yasak olduğu konular.
 
Wargoove'un tüm platformlardaki versiyonlarında mümkün olduğunca eşitlik sağlamak istedik. PlayStation 4 versiyonu da, ne yazık ki desteklenmeyecek çapraz platform çok oyunculu mod dışında diğer tüm versiyonlarla aynı içeriğe sahip olacak. Fakat oyuncular PlayStation 4 de dahil olmak üzere tüm platformlar arasında oluşturulan harita tasarımlarını ve içerik paylaşımlarını indirebilirler." 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler