Wargroove Cross-Play Desteği En Sonunda PS4'e de Geldi

04.08.2020 07:37 Gazali Çetinkaya

 
Sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Wargroove'u artık tüm platformlardaki oyuncular beraber oynayabilir.

Geliştirici Chucklefish, daha önce sadece Xbox One, Switch ve PC arasında sunulan cross-play desteğinin en sonunda PlayStation 4'e de geldiğini duyurdu.

PlayStation 4'e cross-play desteğiyle birlikte ücretsiz indirilebilir içerik Double Trouble da geldi. Bugün içinde indirmeye açılacak.
 
Double Trouble yeni bir hikaye, üç yeni kumandan, yeni arcade görevler, rekabetçi çevrimiçi Quick Play haritalar, açık ve özel çok oyunculu lobiler, yeni Volcano harita teması ve özel Editör araçları için güncellemeler, Phonetic Hero'dan müzikler ve daha fazlasını getiriyor. Daha fazla detaya ve fragmana buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wargroove Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Chucklefish Dağıtıcısı: Chucklefish Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: 23 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 27 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler