Warhammer 40,000: Rites of War GOG'da Ücretsiz

17.07.2020 22:20 Gazali Çetinkaya

 
DreamForge Intertainment'ın 1999 yılında piyasaya sürdüğü sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer 40,000: Rites of War kısa bir süreliğine CD Projekt'in dijital oyun mağazası GOG üzerinde ücretsiz oldu.

Buradaki bağlantıdan hesabınızla giriş yapıktan sonra "Go to Giveaway" tuşuna basarak oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Eklendikten sonra direkt olarak bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz. 19 Temmuz Türkiye saati ile 16:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten alırsanız sizde kalıyor.

Bunun yanı sıra GOG'da Warhammer hafta sonu indirimleri başladı. O da 20 Temmuz 16:00'a kadar sürecek. İndirimleri buradan inceleyebilirsiniz.

Son olarak Humble Bundle Warhammer paketine de göz atmayı unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler