Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground — 16 Dakikalık Oynanış Videosu

25.05.2021 15:51 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Gasket Games, sıra tabanlı strateji oyunu Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground için 16 dakikalık oynanış videosu yayınladı. Oyunun yönetmeni Jeff Lydell ve tasarım yönetmeni Ian Christy, oynanışa derinlemesine bir bakış atma imkanı sunuyor.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için 27 Mayıs'ta çıkacak ve tüm platformlar arasında cross-play destekleyecek.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
Çok sayıda diyarda Death'in kökünü kurutmak için ölümsüz şövalyelerin göklerdeki stardrake'leri sürdüğü, karanlık fantastik evren Warhammer Age of Sigmar'da olağanüstü taraflardan birinin kumandanı ol. Burası Storm Ground; efsanelerin, kahramanların, şeytani yaratıkların ve korkunç savaşların dünyası.
 
Bu dinamik ve muhteşem, sıra tabanlı, stratejik çatışma ve yüksek tempo dolu savaş oyununda, kişiselleştirilebilir güçlerini yönet. Zaferler sayesinde yeni birlik türleri ve ekipmanları toplayıp yükseltebilir, yıkıcı yetenekleri açabilirsin.
 
Çizgisel olmayan hikâyede Storm Ground'un tüm yollarını keşfet. Her oynayışta, yeni zorlukların üstesinden gelerek eşsiz birlikler ve eşyalar bul. Efsanevi ordunu kur ve çevrimiçi düellolarla oyunculara meydan oku.
 
• Games Workshop'un destansı Age of Sigmar'ının ilk strateji oyunu
• Muhteşem ve yüksek tempolu taktiksel savaşlar
• Düzinelerce birlik, ekipman ve yetenekleri aç, topla ve geliştir
• Tek başına veya destansı 1v1'lerde çevrimiçi oyna 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gasket Games Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 11 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler