Warhammer: Chaosbane PS5 ve Xbox Series X için Doğrulandı

07.07.2020 22:50 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Eko Software, Warhammer: Chaosbane'in yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X'e geleceğini doğruladı. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Warhammer Fantasy dünyasında geçen hack and slash aksiyon rol yapma oyunu ilk olarak 31 Mayıs 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirmişti.

Oyun hakkında:
 

Savaşların harabeye çevirdiği ve büyünün egemen olduğu bir dünyada, Kaos çetelerine karşı İnsan İmparatorluğunun son umudu sensin. İster tek başına ister yerel veya çevrimiçi koop modunda dört kişiye kadar birlikte oyna, kendine özgü ve birbirini tamamlayan becerilere sahip dört karakter sınıfından bir kahraman seç ve Eski Dünyanın en güçlü artefaktlarını kullanacağın destansı savaşlara hazırlan.

• Warhammer Fantasy dünyasında geçen İLK HACK AND SLASH. Black Library yazarlarından Mike Lee'nin kaleminden çıkma yepyeni bir hikaye ve Chance Thomas'ın bestelediği müzikler ile.
• MÜTHİŞ SAVAŞLAR: Nuln'un lağım tünellerinden Praag'ın harabeye dönmüş sokaklarına pek çok mekanda, canavar güruhlarına karşı 180'den fazla gücü kullanarak ilerle. En zorlu durumlardan kurtulmak için müthiş beceri Kan Şehvetini etkinleştir.
• Kendine özgü beceri ve kişiselleştirme özelliklerine sahip 5 KARAKTER SINIFI: Her birinin kendine özgü beceri ve özelleştirme seçenekleri var: Ağır hasara dayanabilen İmparatorluk askeri, yakın dövüşte uzman Cüce, büyü yoluyla uzak mesafeden hasar verebilen Yüksek Elf, ölümcül tuzaklar kurabilen ve ok ile yayı müthiş kullanan Orman Elfi ya da ağzından buhar fışkırtabilen -evet aynen öyle- çok yönlü Cüce Mühendis.
• Kaos Tanrıları ve destansı şeflerle ile birlikte 70'ten fazla yaratığın bulunduğu DEVASA HAYVAN KİTABI. Nurgle'nin hizmetkarlarıyla, Khorne'un yaratıklarıyla ve diğer hasis yaratıklarla dövüş.
• KOOP İÇİN OPTİMİZE EDİLDİ: tek başına veya 4 oyuncuya kadar birlikte, yerel veya çevrimiçi koop için sınıf sinerji ve arayüzü özel tasarlandı. Farklı beceri ve güçleri kombine ederek daha da yıkıcı etkiler yarat.
• YÜKSEK YENİDEN OYNAMA DEĞERİ: Hikaye moduna ek olarak, boss hücumu modu, sayısız zindan ve düzenli güncellemeler sayesinde zengin ve çeşitlilik arz eden bir oyun deneyimi seni bekliyor. Ayrıca, yeteneklerini test edebileceğin 10 zorluk seviyesi var. 

 
Oynanış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer: Chaosbane Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eko Software Dağıtıcısı: Bigben Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Haziran 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler