Warhammer: Vermintide 2 Ön Sipariş Betası Başladı

01.03.2018 20:53 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Fatshark Warhammer: Vermintide 2 ön sipariş betasının başladığını duyurdu.
 
   Adından da anlaşılacağı üzere betaya sadece oyunu ön sipariş veren kullanıcılar erişebiliyor. Warhammer: Vermintide 2 şu anda Steam'de %10 indirimle birlikte 44,10 TL fiyattan satışta.

   Warhammer: Vermintide 2 PC için 8 Mart'ta çıkacak. İlerleyen zamanlarda PlayStation 4 ve Xbox One'a da gelecek.
 

Vermintide geri dönüyor... Ama, bu sefer daha karanlık, daha kanlı ve çok daha hareketli!
 
Warhammer: Vermintide 2 çok beğenilen Vermintide'ın devamı niteliğindedir. Savaşın yıkımına uğramış Warhammer Fantasy Battles dünyasının apokaliptik End Times sürümüyle, çığır açan yakın dövüş aksiyonuna ve vahşet dolu katliamlara geri dönüş vakti geldi.
 
Şeytani ve yıkıcı Chaos ordusu ile ardı arkası gelmeyen Skaven çeteleri güçlerini birleştirdi. Bu devasa tehdidi ortadan kaldırmak için 5 kahramanımızın tamamı meydanlara geri döndü. Bitmek bilmeyen katliamlardan sağ kurtulabilmek için takımınla birlikte canla başla mücadele etmeye hazırlan. 15 farklı kariyerden birini seç, yetenek ağaçlarını geliştir, kendi stilini yansıtan silahları seç, sayısız dehşet verici seviyede savaş ve Kahramanlık Sistemini etkinleştirerek kendini sına. Ezici mağlubiyet ile zafer arasında duran tek şey sen ve müttefiklerin. İmparatorluğun kaderi sana bağlı.
 
   Yayınlanan yeni oynanış fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer: The End Times - Vermintide Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Fatshark Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 14 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler