Warhammer: Vermintide 2'yi Steam Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın!

06.11.2022 17:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Fatshark tarafından geliştirilen ve aynı ekip tarafından 2018 yılında yayınlanan karanlık temalı birinci şahıs aksiyon oyunu Warhammer: Vermintide 2, Steam platformu üzerinde ücretsiz oldu. Oyunu 7 Ekim TSİ 21:00'e kadar kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Oyunu eklediğiniz taktirde kalıcı olarak kütüphanenizde yer alacak.
 
Warhammer: Vermintide 2'nin normal fiyatı 149,00 TL
 
 
 
Vermintide'ın devamı niteliğinde olan ve aksiyon deneyimini oyunculara sunan Warhammer: Vermintide 2 çok beğenilen şu anda ücretsiz. Normal fiyatı 149 TL olan bu yapım savaşın yıkımına uğramış Warhammer Fantasy Battles dünyasında geçiyor. Oyunda kesip biçebiliyor ve vahşi bir deneyim elde edebiliyorsunuz.
 
Tek oyunculu ve çevrimiçi eşli oyun modlarını destekleyen Warhammer: Vermintide 2, toplamda 9 dili destekliyor. Oyun içerisinde 15 kariyer, 15 yetenek ağacı, 20+ düşman türü, 50+ farklı silah türü ve daha fazlası yer alıyor.
 
Mod desteğinin sadece PC platformunda olduğu bu yapım Steam üzerinde çok olumlu ve çoğunlukla olumlu inceleme etiketlerine sahip. Oyuncular tarafından beğenilen bu yapımda birinci şahıs bakış açısı benimsenmiş ve yüksek aksiyon bizlere sunulmuş durumda. Oyunda mücadele ettiğiniz düşmanları katlediyor ve katlederken de çıkan kan efektleriyle o vahşi atmosferi hissediyorsunuz.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler