Warren Spector: Heyecan Verici Projelerimiz Var

Epic Mickey oldukça eğlenceli bir oyundu
18.11.2011 09:53 Alkan Adakaner

     Warren Spector'ın liderliğindeki Junction Point Studios'un ilk oyunu geçen yıl piyasaya çıktı. Epic Mickey adlı bu oyun gerek satış rakamları gerekse de kalitesi ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başarmıştı. O günden bu yana Epic Mickey'nin devam oyunu ile ilgili söylentiler de bir türlü bitmedi.
 
     Warren Spector sonunda sessizliğini bozdu ve yeni projeleri ile ilgili kısa da olsa bir açıklama yaptı: "Junction Point Studios'un yeni projeleri ile ilgili çok heyecanlandığımızı söyleyebilirim. Kesinlikle bazı süprizler olacak. Bundan başka bir şey de söyleyemem"
 
      Wii U veya 3DS için bir Epic Mickey oyunu çıkarsa aslında bu pek şaşırtıcı olmaz. Ne de olsa Nintendocular bu oyunu çok sevdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Mickey Platformlar: Wii Geliştirici: Junction Point Studios Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler