Warzone'daki FiNN LMG Silahı Sezon 4 Güncellemesinden Sonra Kullanılamaz Hale Geldi

30.06.2021 13:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Warzone oyuncuları için hatalar artık normal bir durum olarak karşılanıyor ve her yeni güncellemede oyuna bir dizi yeni hata gelebiliyor.
 
Oyunculara Sezon 4 güncellemesinde üç yeni silahın yanı sıra Gulag'daki değişiklikler ve yeni POI'ler verildi. Ancak oyuna getirilen tek şey bu değil. 
 
Son güncellemenin ardından oyuncular, hedeflerini net bir şekilde görmelerini engelleyen ve ekranın büyük bir bölümünü kaplayan FiNN LMG hatasının geri döndüğünü gördüler. Bu, Warzone'un yanı sıra oyunların normal çok oyunculu modunu oynarken bile FiNN'yi işe yaramaz hale getiriyor.
 
Reddit kullanıcısı 'jnape33', resmi Modern Warfare alt dizininde sorunu paylaştı. Gönderiye ulaşmak için buraya tıklayın.
 
Gönderide şu cümleler yer alıyor: "Bu silaha ne oldu? Birkaç ay aradan sonra bugün bu oyunu tekrar oynamaya karar verdim ve nişan alma düğmesine (L2) bastığımda hedeflediğim şeyi göremez oldum.”
 
Sorunun ne zaman fark edileceği ve düzeltileceği henüz bilinmiyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler