Wasteland 3 için İlk Hikaye Genişlemesi The Battle of Steeltown Duyuruldu

15.04.2021 20:37 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici inXile Entertainment, Wasteland 3 için ilk hikaye genişlemesi The Battle of Steeltown'u duyurdu.

3 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak ve $13.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
The Battle of Steeltown'da kendinizi Colorado'nun sürekliliği için kilit öneme sahip Steeltown üretim tesisinde yaşanan kaosun ortasında bulacaksınız.
 
Fabrikanın birden fazla savaşan grup ve yaklaşmakta olan isyan ile neden kargaşa içinde olduğunu araştıracağınız yeni bir hikaye, yeni görevler, yeni oynanış mekanikleri, yeni robotik düşmanlar, yeni silahlar, yeni zırhlar ve daha fazlasını sunacak.
 
Ana oyuna da yeni oynanış mekanikleri ve ekipmanlarla birlikte iyileştirmeler getirecek. Wasteland 3 yönetmeni David Rogers, oyunu ilk defa oynayacaklar için en iyi versiyonun bu olduğunu belirtiyor.
 
Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler