Wasteland 3'ün 1.1.2 Yaması Yükleme Sürelerini Azaltıyor

11.10.2020 11:34 Gazali Çetinkaya

 
Sıra tabanlı rol yapma oyunu Wasteland 3 oldukça uzun yükleme süreleriyle birlikte çıkış yapmıştı. 1.1.2 yaması bu soruna odaklanıyor.

inXile Entertainment tarafından belirtilene göre "Mühendislerimiz oyunun seviyeleri yükleme şeklini değiştirdi ve yükleme süreleri PC'de %60'a kadar ve konsolda %25 kısaltıldı."

Örnek olarak, PC'de daha önce 38 saniye olan bir yükleme süresi 13'e düşürülmüş.
 
Yama bazı hataları da çözüyor. Keskin nişancı tüfekleri için Chain Ambush perk kullanımında ortaya çıkabilen bir hata ve Yuma County bölgesinde ilerlemeyi engelleyen bir hata giderildi. Ayrıca bazı karakterlere mikrodermabrazyon tedavisi uygulanmış ve artık daha iyi görünen bir cilde sahipler. 
 
Yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wasteland 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: inXile Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 8 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 9 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 10 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler