Watch Dogs: Legion 4.5 Güncellemesi 1 Haziran'da Yayınlanacak

22.05.2021 20:10 Gazali Çetinkaya

Ubisoft, Watch Dogs: Legion'ın 4.5 güncellemesinin 1 Haziran'da yayınlanacağını duyurdu.

PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonlarına 60FPS performans modunu ekleyecek. Oyun yeni nesil konsollarda şu anda sadece 30FPS çalışıyor.

Cross-gen desteğini getirecek ve bu sayede aynı konsol ailesindeki arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceksiniz. PlayStation 4 oyuncuları, PlayStation 5 oyuncularıyla; Xbox One oyuncuları, Xbox Series oyuncularıyla beraber oynayabilecek.

Güncelleme ayrıca Tactical Op 2 ve yeni Operative Helen'ı içerecek.
 
Ubisoft, oyunun güncellenmiş yol haritasını da paylaştı.
 
Temmuz'un başlarında Bloodline ücretli hikaye indirilebilir içeriği çıkış yapacak. İndirilebilir içerikte yeni hikaye, ilerleme ve özelliklerle ile birlikte ilk Watch Dogs oyunundan Aiden Pearce ve Watch Dogs 2'den Wrench oynanabilir karakterleri yer alacak.
 
Ağustos'ta ise oyuncuları PVP Invasion ve PVP Extraction modları, Assassin's Creed etkinliği, yeni oynanabilir kahraman Darcy ve daha fazlası bekliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler