Watch Dogs Legion 5.0 Güncellemesi Yayınlandı

07.07.2021 15:06 Umut Tandoğan

 
 
Ubisoft, Watch Dogs Legion için 5.0 güncellemesini yayınladı. Bu son güncelleme Bloodlines adlı yeni bir hikaye genişletmesi ekliyor. Bu mod, Season Pass sahipleri tarafından kullanılabilir ve ayrıca satın alınabilir.
 
Ayrıca, güncelleme 5.0 bir dizi hata düzeltmesiyle birlikte geliyor. Çevrimiçi işbirliği oturumlarında oynarken Operatörlerin yükleme ekranları sırasında hasar almasına ve ölmesine neden olabilecek bir sorunu gideriyor. Ayrıca oyunun belirli koşullar altında donmasına neden olabilecek bir sorunu da düzeltiyor.
 
Bloodline'da oyuncular, Watch Dogs olaylarının ardından yeğeni Jackson ile yeniden bağlantı kurmak için Londra'da rutin bir tamirci işini kabul eden Aiden'ın başından geçenleri konu alıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 4 Dk önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 1 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi Split 1 Şampiyonu Fire Flux Esports Oldu! 3 Saat önce Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler