Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters Yeni Nesil Konsollara da Gelecek

25.10.2019 12:01 Özgür Eroğlu

 
Dün itibariyle firmadan ve oyunlarından haberler paylaşılan Ubisoft'un oyunlarından yeni bir haber var. Watch Dogs: Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters oyunlarının önümüzdeki mali yıla ertelendiğini dün öğrenmiştik. Bu haberin detaylarına buradan bakabilirsiniz.
 
Ubisoft çalışanı Frédérick Duguet bu ertelenen oyunların, yeni nesil konsollara da geleceğini açıkladı. "Oyunlar önümüzdeki mali yılın 2. ve 3. çeyreği arasında çıkacak ve yeni nesil için optimize edilecek." dedi.
 
Ayrıca Ubisoft'un önümüzdeki mali yılda 5 tane AAA oyunu çıkartacağını da öğrenmiştik. Bu haberin detaylarını da buradan öğrenebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 2 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler