Watch Dogs Legion'un Hikaye Yapısından Endişe Edenlere Ubisoft'tan Cevap Var

23.07.2019 23:46 Nursema Emre

Geçtiğimiz ay E3 2019'da yayınlanan oynanış videosu büyük bir infial yaratsa da, Watch Dogs: Legion ile ilgili halen kafalarda büyük soru işaretleri mevcut.
 
Ubisoft'un şehirdeki bütün NPC'leri oynanabilir karakter yapabilme imkanı sunması gerçekten de daha önce görmediğimiz bir oynanış mekaniği sunacak, burada hemen herkes mütabık. Ancak bu oynanış mekaniğinin hikayenin ikinci plana düştüğü, sandbox bir oyun alanında rastgele görevler yaptığımız bir oyun yapısına dönüşmesinden endişe edenlerin sayısı da hiç az değil.
 
Watch Dogs Legion'ın yapımcı ekibinden Kent Hudson, oyunun hikaye anlatımı konusunda hiç de geri kalmayacağının sözünü verdi.
 
İşte Hudson'ın açıklamaları:
 
"Herkesle oynayabileceğiniz bir oyun yapısının çılgın bir teknolojik yenilik olduğunun farkındayız. Ancak hikaye anlatımı halen oyunda çok büyük bir yer kaplıyor. Watch Dogs serisi için hikaye hep önemli olmuştur ve bu oyun da bir istisna değil. Oyun için 5 ayrı ana bölümden oluşan bir hikaye akışı belirledik ve bunların her biri birbirinden daha derin olacak."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs: Legion Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler