We Happy Few 13 Nisan'da PS4, Xbox One ve PC için Çıkacak

17.08.2017 12:00 Gazali Çetinkaya

 
   Compulsion Games, We Happy Few tam sürüm çıkış tarihini duyurdu.
 
   We Happy Few 13 Nisan 2018 tarihinde hem kutulu hem dijital olarak PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Dağıtımını Gearbox Publishing'in üstleneceği oyunun standart sürümü $59.99 fiyat ile çıkışını gerçekleştirecek. We Happy Few erken erişim ve Xbox oyun ön izleme programı kullanıcıları standart sürüme ek bir ücret ödemeden sahip olabilecek.
 
   Erken erişim versiyonunun aksine, tam sürümde daha fazla hikaye içeriği, yeni bölgeler, yardımcı yeni ürünler, silahlar ve görevler bulunacak.
 
   1960’lar İngilteresinin alternatif bir gelecek öngörüsü üzerine kurulmuş olan bir şehirde geçen ve şehir halkının gerçeği görememesi için mutluluk veren "Joy" adlı bir halüsinojenik uyuşturucuya zorlandığı We Happy Few'da oyuncular olayların arkasındaki gizemi çözmeye çalışıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
We Happy Few Platformlar: PC Geliştirici: Compulsion Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler