Weird West'in yeni nesil sürüm çıkış tarihi açıklandı! 4K / 60 FPS'te oynanabilecek

03.05.2023 13:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Wolfeye Studios, izometrik rol yapma oyunu Weird West: Definitive Edition sürümünün PlayStation 5 ve Xbox Series için 8 Mayıs'ta yayınlanacağını duyurdu. Weird West: Definitive Edition, 4K çözünürlüğü destekleyecek ve 60 FPS'te oynanabilecek.
 
Weird West ilk olarak 31 Mart 2022'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Oyun şu anda Steam'de yüzde 60 indirimle 43,60 TL'den satışta.
 
Weird West: Definitive Edition birçok geliştirmeyi içeriyor
 
 
 
Weird West'in Definitive Edition sürümü yeni nesil konsollara çıkış yapmaya hazırlanıyor. Elbette bu sürüm konsol özel geliştirmeleri ve destekleri bünyesinde barındırıyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun yeni nesil konsollarda 4K / 60 FPS oynanabiliyor.
 
Weird West, batı temalı izometrik bir rol yapma deneyimini bizlere aktarıyor. Kanun adamlarının ve silahşörlerin yer aldığı bu oyunda vahşi topraklara söz sahibi olmak için çeşitli mücadeleler veriliyor. Karanlık bir yapıyı bizlere sunan oyunda bir yandan hayatta kalmaya çalışıyor diğer yandan ise yeni bölgeleri keşfedebiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Weird West Platformlar: PC Geliştirici: Wolfeye Studios Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 1 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 1 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler