What Remains of Edith Finch, Artık PS5 ve Xbox Series için Mevcut

29.07.2022 13:20 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Giant Sparrow,  ile What Remains of Edith Finch'in PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yaptığını duyurdu. Oyun yeni nesil konsollarda 4K çözünürlük ve 60 FPS ile oynanabiliyor. Ek olarak yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
What Remains of Edith Finch ilk olarak 25 Nisan 2017'de Steam, Epic Games Store ve GOG  üzerinden PlayStation 4 ve PC için, ardından 19 Temmuz 2017'de Xbox One, 4 Temmuz 2019'da Switch ve 16 Ağustos'ta iOS için piyasaya sürüldü.
 
What Remains of Edith Finch'te Finch ailesinin evinin yeni sahibiyiz ve bu evi keşfe çıkacağız. Yüz yıl önce o evde yaşamış ailenin her bir bireyinin ölümü hakkında bilgiler toplayacağız. Ana oynanışına baktığımızda What Remains of Edith Finch'in Gone Home'a benzer bir oynanış sunacağını söyleyebiliriz. 
 
Tanıtım videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
What Remains of Edith Finch Platformlar: PS4 Geliştirici: Giant Sparrow Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler