White Knight Chronicles 2'nin Avrupa Çıkış Tarihi

White Knight Chronicles serisi yalnızca PSP ve PS3 platformları için yapılıyor.
22.04.2011 18:36 Levent Polater

 
    Level -5'in sadece Japonya çıkışını yapan ve geçtiğimiz günlerde Batı'ya da duyurulan RPG'si White Knight Chronicles 2'nin sonunda çıkış tarihi duyuruldu.
 
    Devam yapımının Avrupa'ya 20 Mayıs'ta çıkacağı açıklanırken, oyunun Kuzey Amerika çıkışını yapması 2 Ağustos'u bulacak.
 
     White Knight Chronicles 2, ilk oyundaki hikayeyi kaldığı yerden devam ettiriyor. 30 saat civarında oynanış süresi vaat eden oyunda "dinamik" savaş sistemi kullanılıyor. Bu sistem sayesinde kendi saldırılarınızı yaratıp özelleştirebilirken farklı strateji ve komboları da birleştirme olanağına sahipsiniz.

    Online seçeneği sayesinde 6 kişiye kadar co-op destek sunan oyun, ilkinin şanına yakışır bir yapım olarak seriyi layık olduğu yerde tutuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
White Knight Chronicles 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler