Windbound Hikaye Fragmanı, Ön Sipariş Bonusları

22.08.2020 10:51 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve Satellite Reign geliştiricisi 5 Lives Studios, hayatta kalma macera oyunu Windbound için duvar resmi tarzında hazırlanmış bir hikaye fragmanı yayınladı ve oyunun ön sipariş bonuslarını duyurdu.
 
Oyunu Nintendo eShop, Xbox Store, Steam veya Epic Games Store'da ön sipariş veren kullanıcılar Kara'nın Ata Giysisi, Küreği ve Bıçağı'nın buluduğu pakete sahip olabilecek. Switch'te oyunu ön siparişle değil ilk iki hafta içinde alsalar da bu içeriklere erişebilecekler. PlayStation Store ve Stadia'da ön sipariş yok fakat içerikler ilk iki hafta içindeki satın alımlara dahil olacak.
 
Nintendo eShop'ta $29.99, Xbox Store'da 140,00 TL, Steam ve Epic Games Store'da 109,00 TL'den on siparişte.

28 Ağustos'ta çıkışını gerçekleştirecek.
 
Oyun hakkında:
 

Yasak Adalar Çağırıyor, Sırlarını Açığa Çıkarın

Keşfedilmemiş bir adada mahsur kalan yalnız bir kazazede olarak, hayatta kalmak için karayı ve tehlikeli denizleri keşfedin, onlara uyum sağlayın ve gezinin. Siz Kara'sınız. Denizde şiddetli bir fırtınaya yakalanmış, kabilesinden ayrı düşmüş bir savaşçısınız. Teknenizden atılarak azgın suların insafına bırakılmış halde, gizemli bir cennet olan Yasak Adaların kıyılarına terk edilmişsiniz.

Tekne, yiyecek ya da alet olmadan, sadece hayatta kalma arzusu ve becerisi ile, bu güzel adanın zengin kaynaklarını ortaya çıkarın. Avlanmak ve doğanın vahşi ve olağanüstü yaratıklarına karşı kendinizi savunmak için aletler ve silahlar üretin.

Daha çok adayı ve üzerlerindeki dağınık halde bulunan harabeleri keşfederken geçmişin sırları ve geleceğe dair işaretler ortaya çıkacaktır. Hepsinin ardındaki gizemi çözerseniz, evinize giden yoldan daha fazlasını bulabilirsiniz.

Derinlerdeki Sırları Açığa Çıkarın
Kişisel bir yolculuğa çıkın ve her biri cennet gibi olan gizemli ve beklenmedik neticelerin anahtarını barındıran Yasak Adaların tarihini keşfedin.

Uçsuz Bucaksız Yerleri Keşfedin
Her biri farklı vahşi yaşamı, manzaraları ve yüzleşecek zorlukları olan adalarda ilerleyerek ufka doğru yolculuk edin.

Doğada Hayatta Kalmayı Öğrenin
Vahşi hayvanları avlamak ve teknenizi geliştirmek üzere her çeşit alet ve silah üretmekte kullanabileceğiniz kaynaklar bulmak için adaların el değmemiş arazilerini araştırın. Kaynaklar azaldığında yelken açmalısınız.

Kusursuz Deniz Aracınızı Oluşturun
Tekneniz bu yolculuktaki kilit yoldaşınızdır. Bir adadan diğerine geçerken azgın suları aşmak için kendi özel teknenizi itinayla hazırlayın. Teknenizi fırtınalı rüzgarlara, hırçın dalgalara ve ölümcül deniz canlılarına karşı koyacak şekilde tasarlayın.  

 
Hikaye fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Windbound Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: 5 Lives Studios Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: macera Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler