Windows 10'a Oyun Performansını Yükseltecek "Oyun Modu" Geliyor

30.12.2016 12:33 Gazali Çetinkaya

 
   Windows 10'a eklenmesi beklenen yeni bir özellik ile Windows 10 üzerinde oyun oynamak daha iyi bir hale gelebilir.
 
   Daha öncesinde de yeni Windows özelliklerini ilk ortaya çıkaran Twitter kullanıcısı WalkingCat, bu kez de Windows 10 geliştirici sürümünde "gamemode" dll dosyasını keşfetti.
 
   Belirtilene göre de eklenmesi beklenen bu modda GPU ve CPU oyun esnasında kaynaklarının çoğunu oyuna ayıracak ve böylelikle oyun modunu kullanırken oyunun performansı da belli bir oranda yükselecek.
 
   Henüz Microsoft tarafından bir doğrulama gelmiş değil. Ayrıca bu özelliğin tüm oyunlarda çalışıp çalışmayacağı ve sadece Windows Store üzerinden indirilen oyunlarda mı çalışacağı konuları da netleşmiş değil. Ancak oyun modunun Creators güncellemesi ile eklenmesi bekleniyor. Bu güncelleme ise ilkbahar döneminde gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 21 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 39 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler