Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord Remake, 23 Mayıs'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor

25.04.2024 12:31 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Digital Eclipse tarafından yeniden yapılan Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord'un Erken Erişimden çıkıp 23 Mayıs'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam ve GOG aracılığıyla çıkış yapacağını duyurdu.
 
Zindan RPG'si ilk olarak 15 Eylül 2023'te PC için Erken Erişim'de piyasaya sürüldü. Orijinal olarak Sir-Tech tarafından 1981'de piyasaya sürülen Apple II oyununun tam 3 boyutlu yeniden yapımıdır.
 
Digital Eclipse's Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord'un remake yapımı, doğrudan orijinal Apple II oyununun kodunun üzerine inşa edildi ve klasiğin çekiciliğini korurken aynı zamanda modern grafikler ve geliştirilmiş parti yönetimi, navigasyon, yazım ve dövüş özelliklerini de içeriyor.
 
Kendi maceracı grubunuzu oluşturun ve çılgın derebeyi Trebor'un emriyle labirente giderek kötü büyücü Werdna tarafından çalınan muskayı arayın. Zorlu canavarlarla savaşın, gizli tuzaklardan kaçının ve Werdna ile nihai hesaplaşma için zindanda yolunuzu bulun. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler