WoW Hacker Grubu Hapis Cezası Aldı

23.12.2013 19:21 Ant köksal

    
     Çin'in Zhejiang bölgesindeki bir mahkemeden ilginç bir karar çıktı: 10 kişilik bir grup iki yıl hapis ve binlerce dolar para cezasına mahkum edildi. Suçları, World Of Warcraft hesaplarını hack'lemekti.
 
     Dava yaklaşık 1 yıldan bu yana sürüyordu. Grubun lideri, başlangıçta çalıntı hesapları tanesi 1 dolar karşılığında satın alıyor, hesabın içindeki altın ve eşyaları satarak hesap başına ortalama 3 dolar kazanıyordu. Daha sonra işleri ilerletti: Kendi ekibini kurdu ve hesapları bizzat kendisi hack'lemeye başladı. Sadece 6 ay gibi kısa bir sürede, toplam 11.500 hesabı hack'lemiş ve 10.800 dolar kazanmıştı.
 
     Grubun lideri iki yıl hapis ve 8.000 dolar para cezasına çarptırıldı. Diğer üyeler ise 1-2 yıl arasında hapis ve 500-1.000 dolar arasında para cezalarına mahkum edildi.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 41 Dk önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 2 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 4 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler