Wolcen: Lords of Mayhem için Oynanış İyileştirmeleri ve Yeni İçerik Yolda

28.11.2020 01:15 Gazali Çetinkaya

 
Hack-and-slash aksiyon rol yapma oyunu Wolcen: Lords of Mayhem 13 Şubat 2020'de çıkış yaptığından bu yana dengeleme, performans, sunucu iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri için 17 tane yama yayınlanmış.

Geliştirici Wolcen Studio, oyunun ücretsiz içerik güncellemelerinden ilki Chronicle I: Bloodtrail'ın çok yakında yayınlanacağını duyurdu.
 
Oynanış iyileştirmeleri ve yeni içerik ekleyecek. Ayrıca ekonomiyi tamamen sıfırlayacak. Güncellemeden önce oluşturulmuş tüm karakterler Legacy adı verilen ayrı bir oyun moduna taşınacak ve bu karakterler güncellemeden sonra oluşturulmuş karakterlerle etkileşimde bulunamayacak ve takas yapamayacak. Legacy modundaki karakterler için etkileşim ve takas sadece kendi aralarında mümkün olacak.

Daha fazla bilgi güncelleme yayınlanmaya yakın paylaşılacak.

Wolcen: Lords of Mayhem PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolcen: Lords of Mayhem Platformlar: PC Geliştirici: WOLCEN Studio Dağıtıcısı: WOLCEN Studio Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 52 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler