Wolfenstein, Tekken ve The Evil Within Çizgi Romanları Yolda

30.11.2017 03:54 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Titan Comics popüler video oyunları Wolfenstein, Tekken ve The Evil Within'in çizgi romanlarını duyurdu. 
 
   İlki Wolfenstein - Volume 1 geçtiğimiz ay çıkan Wolfenstein II - The New Colossus'taki olayların öncesini konu edinecek ve 1960'larda William J. Blazkowicz'in hikayesini anlatacak.

   İkincisi Tekken - Blood Feud iki farklı hikayeye sahip olacak. Bir taraftan Tekken serisinin çeşitli karakterleri bir tür dünyevi tehdide karşı savaşmaya hazırlanacak. Diğer taraftan serinin ana karakterlerinden birisi olan Jin Kazama Angel ile uğraşırken aynı zamanda kendi iblisleri ile de başa çıkmaya çalışacak.
 
   Son olarak, The Evil Within: The Interlude'ta ise Dedektif Castellanos bir kez daha geçmişinin şeytanları ve kabuslarıyla yüzleşmeye zorlanırken çizgi roman birinci ile ikinci oyun arasındaki boşluğu dolduracak.
 
   Üç çizgi roman da 19 Aralık'ta $17 fiyat ile çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein II: The New Colossus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler