Wolfenstein: Youngblood 26 Temmuz'da PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

27.03.2019 17:31 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Machine Games, Wolfenstein: Youngblood'ın 26 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyunu isterseniz arkadaşınızla isterseniz de size eşlik eden yapay zeka ile birlikte oynayabileceksiniz. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor. Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor.
 
Deluxe sürüm “Buddy Pass” içerecek. Bu özellik sayesinde oyuna sahip olmayan bir arkadaşınızla birlikte tüm oyunu oynayabileceksiniz. Deluxe sürüm ayrıca “The Cyborg Skin Pack” eklentisini içerecek. İki sürümün ön sipariş bonusları ise BJ Blazkowicz tarafından kullanılan kıyafet ve silahların kilidini açan “Legacy Pack” eklentisi.  
 
Hikaye fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: Youngblood Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler