Wolfenstein: Youngblood'un Geliştiricisi Mikro Ödemeler Yüzünden Twitter'da Topa Tutuldu

05.08.2019 11:38 Nursema Emre

 
Wolfenstein: Youngblood piyasaya sürüleli çok olmadı ancak piyasaya sürülmesinden bu yana hem çok iyi hem de çok kötü birçok eleştiri aldı ve almaya da devam ediyor. Bazı oyuncular son oyuna birçok övgüde bulunurken diğer oyuncular son oyunun seri için çok sönük olduğunu düşünüyorlar.
 
Bunun yanı sıra bazı oyuncular Twitter'da Youngblood'un geliştiricisi Mitja Roskaric'i Twitter'da mikro ödemeler yüzünden topa tuttu.
 
Roskaric'in bu sert Twitter kullanıcılarına karşı ilk tutumu Twitter'ını özele almak oldu bu yeterli olmamış olacak ki sonrasında Roskaric hesabını sildi.
 
Roskaric'e birçok meslektaşından keza bazı oyun haber sitelerinden destek mesajları geldi.  
 
Oldukça sert içerikli yorumlar yapan Twitter kullanıcılarından birisi Bethesda'nın mikro ödemeleri öncesinde duyurmamasından ötürü Roskaric'in bu tür bir linci hak ettiğini öne sürdü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein: Youngblood Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Machine Games Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler