Wolfenstein: Youngblood'un Yeni Güncellemesiyle Birlikte Oyunu Çevrimdışıyken Duraklatabileceksiniz

14.08.2019 00:41 Nursema Emre

 
Machine Games, Wolfenstein: Youngblood için bu hafta yeni bir güncelleme paylaşacak. Bu modla birlikte oyunu çevrimdışıyken duraklatabileceksiniz.
 
1.0.4 yaması bu haftanın sonlarına doğru Wolfenstein: Youngblood oyuncularıyla buluşacak. Bu güncellemeyle birlikte yalnızca çevrimdışında duraklatma sorunu değil, aynı zamanda oyunu %100 tamamlamaya dair problem yaşayan oyuncuların sorunları da giderilecek.  
 
Güncelleme ilk olarak PC oyuncuları için daha sonraysa PS4 ve Xbox One oyuncuları için gelecek.  
 

Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor. 
 
Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler