World War Z Cross-Play Güncellemesi 23 Mart'ta Yayınlanacak

19.03.2020 14:48 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, World War Z'nin yeni güncellemesinin 23 Mart'ta yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme Xbox One ve PC için cross-play yani platformlar arası oynama desteğini getirecek. PlayStation 4'e daha sonra eklenmesi planlanıyor. Cross-play PvE modlarında ulaşılabilir fakat parti desteklemeyecek, oyuncular rastgele olarak eşleştirilecek.
 
Güncelleme aynı zamanda yeni silah seçenekleri ve yeni görev hedefi ekleyecek. Dört adet yeni karakter görünümü de ücretli indirilebilir içerik olarak yayınlanacak.
 
Saber Interactive ayrıca yeni bir bölgede geçecek üç görevli yeni bir hikaye bölümü üzerinde çalıştığını belirtti ve üçüncü sezon ile birlikte oyunculara sunulacak. 

Dört oyunculu co-op üçüncü şahıs nişancı oyunu World War Z PlayStation 4, Xbox One (Game Pass) ve PC (Epic Games Store) üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World War Z Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Saber Interactive Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Dk önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Üs inşa Etme Oyunu FOUNDRY 2 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler