World of Demons Platinum Games Tarafından iOS ve Android için Duyuruldu

19.04.2018 06:31 Gazali Çetinkaya

 
   DeNA ve geliştirici Platinum Games yeni aksiyon samuray oyunu World of Demons'ı iOS ve Android cihazlar için duyurdu.

   World of Demons bu yaz çıkış yapacak. Ön kayıtlar başladı.
 
   Detaylar:
 
Başlık: World of Demons
Tür: Samuray Aksiyon
Çıkış Tarihi: Yaz 2018
Desteklenen Platformlar: iOS, Android
Desteklenen Cihazlar: iOS 9 veya üstü (iPhone 6 ve daha yeni) (tüm cihazlar desteklenmez)
Fiyat: Oyun için ödemelerle birlikte indirmesi ücretsiz
 
   Hikaye:
 
 
 
   World of Demons, Oni'nin (şeytanların) insan dünyasını ele geçirdiği ortaçağ Japonya'sının fantastik bir yorumunda geçmektedir. Önceden uysal olan Yokai (Japon folklorundan canavarlar) Oni tarafından bozuldu ve insanlara da saldırmaya başladı. Sadece cesur bir Samuray Oni'nin tehdidine karşı çıkmaya cesaret edebilir.
 
   Karakterler:
 
   Onimaru
 
 
 
   Sayo 
 
 
 
   Ibaraki Doji ve Kuma Doji 
 
 
 
   Temel Özellikler:
 
   Dramatik Samuray Aksiyonu
 
   World of Demons'in birinci sınıf savaş sistemini deneyimleyebilmek için birden çok güçlü samurayın kontrolünü ele alın. Karakterinizin doğrudan kontrolünü ele alın ve kılıç hareketleri, dodge, parry ve bitirici hareketlerinizi düşmana uygulayın. Temel ataklar, saldırı büyüleri ve destek teknikleri ile savaşta sizi desteklemeleri için Yokai minionlarını çağırın. Dev bosslar ve şeytani Oni'nin adamlarını yenmek için emrinizde bulunan her şeyi kullanın.
 
 
 
 
   Yenilikçi Oyun Modları
 
   Her türden oyuncuya hitap eden, birbirinden benzersiz ve çekici ödüller kazandıran birden fazla oyun modunda yeteneklerinizi ve yükseltmelerinizi gösterin. Oni ustalarını yenin ve Skirmish hikaye modunda dünyayı kurtarın. En güçlü Yokai minionlarınızı seçerek Yokai Showdown rekabetçi arena modunda yüksek sıralara ulaşmak için diğer oyuncuları mağlup edin. Hazır olduğunuzda, co-op Samurai Stronghold modunda en güçlü bossları yenmesi için size katılacak samuray arkadaşlarınızı seçin.
 
 
 
 
   Çeşitli Yükseltmeler ve Özelleştirme 
 
   World of Demons Samuray karakterleri ve kullandıkları silahlar için derin yükseltme ve özelleştirme seçenekleri sunuyor. Daha fazla sağlık, saldırı gücü, ek kılıç kullanma becerileri, yeni silahlar ve karaktere özel hareketler elde etmek için düşmanlarda deneyim puanı kazanmaya çalışın. Yokai minionları da yükseltme seçeneklerine sahiptir. Yokai minionlarını yükseltmek potansiyel güçlerini arttırır, savaş alanında size daha fazla saldırı ve destek seçenekleri sunar ve bunların yanı sıra en güçlü düşmanlara karşı şansınızı arttırmak için bazı özelliklerin kilidini açar.
 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler