World of Final Fantasy: Meli-Melo, iOS ve Android İçin Duyuruldu

20.11.2017 19:36 Tunahan Safdır


     Drecom stüdyoları tarafından geliştirilen yeni bir Final Fantasy oyunu duyuruldu. World of Final Fantasy: Meli-Melo adını taşıyacak olan oyun 2017 yılı içerisinde ilk olarak Japonya'da çıkış yapacak.
 
     Oyunculara 6 adet küçük karakter, 4 adet orta boy karakter veya 2 adet büyük karakterle ilerleme fırsatı verecek oyun co-op olarak diğer oyuncularla birlikte oynamaya destek verecek. Mirages ile Garden Dome'da arkadaşlık kurup Valgallan'da yeni bir maceraya yelken açabileceğiniz oyunda önceki oyundan orijinal karakterler de yer alacak. Oyunun başında önceki oyunun da yapımcısı olan Shinji Hashimoto ve Hiroki Chiba gibi isimler bulunuyor.
 
     iOS ve Android platformları için çıkış yapacak olan World of Final Fantasy: Meli-Melo'nun resmi çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Final Fantasy Platformlar: VITA PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 17 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler