World of Tanks Blitz Nintendo Switch için Çıktı

26.08.2020 17:33 Gazali Çetinkaya

 
Wargaming'in oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi tank oyunu World of Tanks Blitz PC ve mobil cihazlardan sonra Switch'e geldi.

Nintendo eShop üzerinden indirip oynayabilirsiniz.
 
Oyunun başlıca özellikleri:
 

- Dev bir tank dünyası. Tarihsel araçların ve diğer sevilen evrenlerden modellerin savaş alanında karşılaşmalarına tanık olun. Oyun 300’den fazla özel araca sahiptir!
- Farklı kiplerde ve 23’ün üzerinde oyun konumunda dinamik 7’ye 7 savaşlar. Hiçbir savaş tahmin edilemez: sonuç size ve ekibinize bağlıdır.
- Geliştirilmiş ilerleme sistemi ile Seviye I hafif tanklardan muazzam Seviye X ağır tanklara kadar tam bir araç yelpazesini araştırın. Topları değiştirin, donanım takın, kamuflaj uygulayın, aracınızı oyun tarzınıza uyacak şekilde düzenleyin
- Cihazınız için otomatik olarak optimize edilmiş muhteşem grafikler. Elle ince ayar yaparak çarpıcı renkler ve yüksek FPS arasında denge kurabilirsiniz.
- Ekip oyunu. Arkadaşlarınızla takım kurun veya bir klana katılarak benzer fikirdeki kişilerle birlikte savaşın, ardından ödüllü turnuvalara katılın! 


Switch versiyonu fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler