World of Tanks Xbox Sürümüne Oyuncak Tanklar Geliyor

22.12.2015 16:39 Tunahan Safdır

 
     Wargaming bugün itibariyle World of Tanks Xbox One ve Xbox 360 sürümlerine 24 Aralık’ta oyuncak tank modunun geleceğini duyurdu. Bu rengârenk mod oyuncuları içinde çeşit çeşit oyuncaklar bulunan minyatür bir harikalar diyarına götürecek ve 27 Aralık’a kadar oynanabilecek.

     Standart tank savaşı ortamından sıyrılma fırsatı bulacak oyuncular, minyatür oyuncak tanklarıyla yeni yıl hediyeleriyle dolu bir savaş alanında birbirleriyle kapışacaklar. Oyuncak rampalar, bloklar ve hediye paketleri arasında ilerleyecek tankçılar şimdiye kadar World of Tanks’te görülmemiş bir deneyim yaşayacaklar. Personel sesleri dahil bir çok sesin bu moda özel olarak uyarlandığını belirtmekte fayda var.

     Bu modun başrolündeki 9. seviye “Oyuncak Tank”, 5. Seviye Fransız tankı BDR G1 B’den ilham alınarak modellendi. Tankın yaylı kulesi düşmanlara ucu vakumlu dart okları fırlatıyor ve bu oklar düşman tanklarına isabet ettiklerinde gövdelerine yapışık kalıyorlar. Sadece bu etkinliğe özel amblemlerle gelen oyuncak tanklar aracılığıyla düşmanlarınızı alt ederken bir yandan da eğlenmeniz amaçlanıyor.

     Oyuncak Tank Modu ve World of Tanks Xbox sürümleri ile ilgili daha fazla bilgiyi bu adresten bulabilir, oyuncak tanklar için yapılmış olan duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler