World of Tanks için Yeni Video Yayınlandı

09.02.2011 16:40 Ersin Kılıç


     Yeni oyunu World of Tanks ile tank savaşlarına yoğunlaşan Wargaming.net, oyun için yeni bir tanıtım videosu daha yayınladı. World of Tanks için video rehber serisine başlayan firma oyunun bu rehber videolarının ilkini yayınladı. 
 
     Rehber serisinin bu ilk bölümünde oyunda tank seçimlerini yapacağınız garaj kısmına odaklanılmış. Garaj kısmında başlangıç tanklarınızı kontrol edebilir, yeni tanklar satın alarak ordunuzu güçlendirebilir veya mevcut tanklarınız üzerinde bazı güncelleştirmeler yapabilirsiniz.
 
     Oyunun "getting Started" adlı bu tanıtım videosuna ve oyunun bugün yayınlanan kapak tasarımına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler