World of Tanks'a 5 Milyon Kişi Kayıt Oldu

Bu kadar yakında karşı karşıya gelmek oldukça tehlikeli
11.08.2011 18:11 Alkan Adakaner


     Wargaming.net'in duyurusuna göre 90'dan fazla tankı kontrol edebildiğimiz MMO oyunları World of Tanks'ın kayıtlı kullanıcı sayısı 5 milyonu geçti. Bu "free-to-play" 2. dünya savaşı MMO'su böylece ilk yılına girmeden (Rusya'da 30 Ekim'de yayınlanmıştı) oldukça yüksek bir kitleye ulaştı.

     Geliştirici firmanın Ceo'su Victor Kislyi de böyle büyük bir başarıya ulaşmayı kendilerinin de beklemediğini söyledi. Bundan sonra ise oyunun dünyasını genişletme amacında olacaklarmış.

     Farklı bir fikirle yola çıkan Wargaming böylece cesaretinin de karşılığını almış oldu. Bakalım bu başarı devam edecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler