World of Tanks'e Işın İzleme (Ray Tracing) Geliyor

15.10.2019 23:13 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının şu sıralar oldukça fazla duymaya başladığı ışın izleme (ray tracing) teknolojisi, çok oyunculu oyun olan World of Tanks'e geliyor. Geliştirici firma bu konuyla ilgili bir Geliştirici Günlüğü videosu yayınladı.
 
Intel ile işbirliği içinde Wargaming Studio, ışın izlemeyi desteklemeyen grafik kartlarına sahip bilgisayarlar da dahil olmak üzere, DirectX 11 uyumlu her bilgisayarda teknolojiden yararlanmamızı sağlayacak bir çözüm geliştirdi.
 
World of Tanks'in grafik dizayncısı Bronislav Sviglo durumla ilgili, "Işın izleme oyun dünyası için gerçek bir devrimdir ve biz de bu devrimin bir parçası olacağız. Intel ile birlikte ışın izleme teknolojisini kullanmak sadece bir başlangıç. Demomu indirerek emeğimizin meyvelerini kontrol edebilirsiniz." dedi.
 
Buraya tıklayarak demoyu indirip deneyebilirsiniz. Geliştirici Günlüğü videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler