World of Warcraft 10.3 Milyona Kadar Geriledi

World of Warcraft Cataclysm sonrası bir düşüş dönemine girdi.
09.11.2011 01:21 Samet Konuksal


     Çıktığı günden bu yana MMO piyasasının liderlik koltuğundan inmek bilmeyen World of Warcraft, altın çağını kaybediyor gibi. Her geçen gün yarası daha da derinleşen World of Warcraft'dan yeni bilgiler geldi.
 
     Altın çağını, önemli yapımcılarını rakiplerine kaptırarak da zora sokan World of Warcraft'ın aylık aktif üye sayısı da düşmeye devam ediyor. Daha önce 11 milyonun üstünde olarak açıklanan aktif üye sayısı 800.000 azalarak 10.3 milyona kadar düştü. Ancak ekleyelim, üye sayısı azalmasına azaldı fakat World of Warcraft MMO piyasasının hâla daha lideri.
 
     Blizzard'ın CEO'su Mike Morhaime, bu kayıpların çoğunluk kısmının Doğu sunucularında gerçekleştiğini söyledi. Ayrıca Morhaime, Cataclysm'den ders aldıklarını ve aynı şeylerin Mists of Pandaria'da tekrarlanmayacağının sözünü verdi.
 
     Ayrıca son olarak Mists of Pandaria paketinin World of Warcraft hayranlarını şimdiden heyecanlandırdığını, Blizzard'ın resmi YouTube hesabından yayınlanan videonun izlenme sayısının 3 milyonu aştığı da belirtildi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler