World of Warcraft Dünyası Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Konsept Video

31.07.2023 15:31 Mehmet Tandoğan

 
 
YouTube üzerinde içerik üreticisi "Frits Mulder", World of Warcraft'ın Unreal Engine 5'te nasıl görünebileceğine dair bir video paylaştı. İçerik üreticisi bu videoda orijinal oyundan çeşitli öğeler kullandı. Yani bu konsept video bize oyunun yeniden düzenlenmiş bir sürümünün nasıl olacağına dair ufakta olsa bir fikir verebilir. 
 
Konsept video ilgi çekici görünüyor
 
 
 
Bu videoda içerik üreticisi Mulder, World of Warcraft'ta yer alan Westfall bölgesini bizlere aktarıyor. Bu bölge Epic'in en yeni motoruyla beraber yeniden yapım şeklinde karşımıza çıkıyor. Westfall, Güney Doğu Krallıklarının olduğu kısımda yer alan daha çok çorak bir araziyi temsil ediyor. Mulder sadece bunlarla kalmıyor aynı zamanda World of Warcraft'tan çok sayıda içeriği (nesnelerden NPC'lere) bizlere sunuyor.
 
Bilindiği kadarıyla Blizzard, World of Warcraft'a güç sağlayan oyun motorunu elden geçirmeyi planlamıyor. Dolayısıyla resmi oyunda bu tarz yükseltmeler ve grafik değişiklikleri beklenmiyor. Eğer ilginizi çektiyse 7 dakikalık videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Konsept video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 9 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler