World of Warcraft Oynarken Kilo Verin!

29.04.2013 10:27 Beril Sergün


    Başlıktan da görmüş olduğunuz gibi, oyun dünyasında yaygınca rastladığımız obezite durumunu çözmek için spor aletleri marketi harekete geçmiş durumda.
 
    Deminden beri yanlış okumuyorsunuz, evet, böyle bir sistem geliştirilmiş durumda. Özellikle World of Warcraft oyuncuları üzerinden pazarlanan yürüme bandı masanızın tam altına yerleştiriliyor ve siz PvP'de sıcak terler dökerken kilo verebiliyorsunuz. Açıklama ise şöyle; "TrekDesk yürüme bandı hem ucuz, hem büyük hem de yüksekliği ayarlanabilir bir makinedir. Her yere uyum sağlayabilen yürüme bandımız sayesinde masanızda çalışırken, ekstra zaman yaratmaya gerek kalmadan, kilolarınızdan kurtulabileceksiniz."
 
 
 
    Şirketin reklamına göre ise bir World of Warcraft oyuncusu oyununu rahatlıkla oynarken bu yürüme bandı sayesinde 20 kilo vermiş. Ne diyelim, herkesi düşünmüşler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Mists of Pandaria Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 5 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 6 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 7 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler