World of Warcraft: Shadowlands Genişlemesi Bu Sonbaharda Çıkacak, Beta Önümüzdeki Hafta Başlıyor

08.07.2020 20:18 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, World of Warcraft'ın sekizinci genişleme paketi Shadowlands'in bu sonbaharda çıkış yapacağını duyurdu.

Shadowlands'in betası önümüzdeki hafta başlayacak.
 
Oyunun yönetmeni Ion Hazzikostas tarafından belirtilene göre betada genişleme paketinin tüm özellikleri bulunacak ve oyuncular en üst sınıra kadar seviye atlayabilecek. Ion Hazzikostas betada çok fazla bug olabileceği konusunda oyuncuları uyardı. 
 
Betaya katılabilmek için Battle.net üzerinden hesap yönetimi sayfanıza giderek betaya davet edilme seçeneğini açmanız gerekiyor. Davetiye gelirse oynamak için Battle.net başlatıcısı üzerinden özel bir istemci indirmeniz gerekecek. Kodlar önümüzdeki hafta içinde gönderilecek. 
 
Shadowlands beş yeni bölge, yeni seviye sistemi, roguelike esintili Tower of the Damned, geliştirilmiş karakter kişiselleştirme seçenekleri ve daha fazlasını içerecek. Daha fazla detaya ve fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler