World of Warcraft: Shadowlands'a Büyük Güncelleme Geliyor

30.06.2021 14:11 Umut Tandoğan

 
 
World of Warcraft oyuncuları Shadowlands güncellemesi için yedi aydan fazla sabırla bekledi. Sonunda büyük değişikliğin olacağı güncelleme çıkıyor.
 
World of Warcraft: Shadowlands'e 9.1 yamasıyla birlikte PvP yeteneklerinde ve teçhizatında büyük değişiklikler yapılacak. Ayrıca oyuna yeni bir baskın, mega zindan ve keşfedilecek yeni bir bölge geliyor.
 
Oyun Hakkında : 
 
Dünya'da en çok oynanan online oyunların başında gelen World of Warcraft genişleme paketleri ile birlikte son yıllara damgasını vuran en önemli oyunlardan birisi. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler