World of Warcraft'ın Hızlı Düşüşü Devam Ediyor

04.08.2015 23:46 Samet Konuksal


    Yıllardan beri MMO-RPG piyasasına hükmeden World of Warcraft ile Blizzard, geçtiğimiz Kasım ayında düzelme yoluna girmişti. Warlords of Draenor'un çıkışıyla beraber aktif üye sayısı 10 milyonu bulan oyun, daha sonra gelen hızlı düşüş döneminde oyuncu kaybetmeye devam ediyor.
 
    En son çeyrekte 7.1 milyon üyeye düştüğü açıklanan World of Warcraft'ın aylık üye sayısı, bugün açıklanan raporlarla beraber 5.6 milyon olarak belirlendi. Daha önce oyun, World of Warcraft'ın yükseliş dönemi olarak nitelendirebileceğimiz 2005-2006 döneminden beri bu kadar düşük seviyeyi görmemişti.
 
    Blizzard bu hafta içerisinde Gamescom'da World of Warcraft'a yeni eklenti paketini duyuracağını açıkladı. Daha önce World of Warcraft eklentilerinin duyuru tarihleri arasında geçen zaman bu kadar kısa olmamıştı. Belki de Blizzard'ın bu kadar aceleci davranmasının nedeni aşağıdaki tablo olabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 56 Dk önce Death Relives Demo İnceleme 24 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 35 Dk önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler