World of Warcraft'te Iron Man Olmak İster Misiniz?

11.03.2012 17:52 Beril Sergün


     Tamam belki bildiğimiz Iron Man'den bahsetmiyoruz ama demir gibi kuvvetliyiz diyorsanız, Blizzard'ın yeni etkinliği hoşunuza gidebilir.
 
     Iron Man WoW Challenge isimli etkinliğin amacı basit: Level 85 olmak ama tabii bu o kadar basit değil. Bunları o çok sevdiğimiz "yardımcılarımız" olmadan yapmalısınız. Kurallar şöyle açıklandı;
 
     * En Büyük Kural: Eğer BİR KERE bile ölürseniz, yarışmadan atılırsınız.
     * Zırh Kuralları: Heirloom kullanmayacaksınız, Beyaz ya da Gri olmayan bir eşya giyemezsiniz (çantalar hariç), eşyalarınızda hiç bir enhancement olamaz yani silahlarımıza uyguladığımız stat arttırıcı büyüler gibi.
     *  Yeme - İçme Kuralları: Yemeklerden alınan bufflar yasak. Sadece buff vermeyen beyaz renkli yemekler yenebilir. Eşya buffları da yasak, bunlara scroll, elixir'ler dahil, tabii görevinizde varsa ayrı konu, bu sayılmıyor.
    * Büyüler ve Beceri Kuralları: Trainer'lardan öğrenebileceğiniz her özelliği kullanabilirsiniz. Hiç bir talent veremezsiniz, ne kendiniz ne de yandaşınız için. Rolünüzü belirleyemez ve Glyph kullanamazsınız.
    * Oynanış Kuralları: Guild'le gelen özellikleri kullanamazsınız, eğer bir guildiniz 1 level ise kalabilirsiniz. Görevleri grup halinde yapamazsınız, tek başınıza yapmalısınız. Battleground, Arena'lara giremezsiniz. Size experience kazandıracak Dungeon ve Raid'lere giremezsiniz, bütün level atlama tecrübesi dünya içinde yapılmalıdır. Add-on kullanmamalısınız, First Aid dışında bir meslek edinemezsiniz. Diğer karakterlerinizden para ya da eşya alamazsınız.
 
     Eğer ilgileniyorsanız Iron Man Challenge'a buradan başvurabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Cataclysm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler