Wreckfest'in İnceleme Puanları

03.09.2019 11:19 Özgür Eroğlu

 
Daha öncesinde PC için piyasaya sürülen, 27 Ağustos 2019 tarihinde de PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülen, çarpışma yarış oyunu Wreckfest'in inceleme puanları paylaşıldı. Oyunun şu an metacritic ortalaması 84, kullanıcıların puanına göre ise 6.1. Oyunun tanıtım yazısını ve inceleme puanlarını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Gaming Age - 100
TheSixthAxis - 90
Cheat Code Central - 90
PlayStation Universe - 90
IGN - 90
Push Square - 70
PlayStation LifeStyle - 65
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
FlatOut serisiyle tanıdığımız Bugbear Entertainment, FlatOut: Ultimate Carnage'in ardından seriye veda etmiş, ardından ise FlatOut 3 ile birlikte unutulması zor bir facia yaşanmıştı. Ultimate Carnage'den sonra bağımsızlığa çekilen Bugbear'ın yeni projesi, oyuncu desteğiyle bir yerlere gelmeye çalışıyor.
 
Hem Kickstarter üzerinden, hem de resmi internet sitesi üzerinden bir takım bağışlar toplayan Next Car Game, sunduğu görsellik ile dikkatleri çekiyor. Yine FlatOut tarzı bol bol kazalarla oynayacağımız oyunda fizik unsuru ön plana çıkıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wreckfest Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bugbear Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 20 Dk önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler